Stoeterij Trojaan, Holeindestraat 19, 9270 Kalken, België +32 (0)475 77 06 80 info@stoeterijtrojaan.be Bewezen dekhengsten mèt origine

Glen Kronos

Glen Kronos

 

GLEN KRONOS (ITA)

vader: Enjoy Lavec (SWE)
moeder: Sweet Sound (SWE)

 

winsom: 990 543 EUR
record: 1.09.0

 

 

 

Glen Kronos zal voor het eerst live ter dekking staan in België. De Italiaanse draver van Lutfi Kolgjini was een ware jaargangstopper en klopte op zijn 3-jaar zijn trainingsgenoot en topfavoriet Going Kronos in de finale van de Italiaanse Derby. Op zijn 4-jaar won hij in Solvalla de Fyraringstoppen en werd 2de in de Solvalla Serien en een serie voor de Grand Prix de l'UET. Op 5-jarige leeftijd werd hij 2de in de Prix du Luxembourg en in de Prix Marcel Laurent in Vincennes. Een jaartje later werden de Amerikaanse koersen opgezocht met als blikvanger de 2de plaats in de prestigieuze Nat Ray Trot. Glen Kronos liet op The Meadowlands een tijd noteren van 1.09.0 over 1609m.

 

Glen Kronos heeft de prachtige kruising van Speedy Crown (3+4) en Speedy Somolli (4+3). Vader Enjoy Lavec komt overigens voort van Pine Chip, een toonaangevend vaderpaard. Moeder Sweet Sound heeft langs vaderskant het Spotlite Lobell bloed met zich mee en langs moederskant zien we nog de invloeden van Bonefish (Nevele Pride).

 

 

 

dekvoorwaarden: 1000 EUR bij levend veulen